Zakelijke oplossingen

Repear | Zakelijke oplossingen

Het is anno 2020 essentieel voor uw bedrijf om bereikbaar te zijn, niet alleen voor uw klantenservice maar ook voor zakelijke en interne communicatie. Daarom zorgt Repear ervoor dat u en uw personeel altijd kunnen vertrouwen op goed werkende smartphones en telecomsystemen.

Bij Repear regelen wij telefoon reparatie zakelijk, probleemconstatering, het verzorgen van nieuwe smartphones, tablets en smartwatches en nog veel meer. Wij werken samen met bedrijven en ondernemingen van iedere grootte, van telecom operators, verzekeraars en dienstverleners tot individuele ondernemingen. Benieuwd naar wat Repear voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar onze zakelijke oplossingen.

Bij Repear regelen wij telefoon reparatie zakelijk, probleemconstatering, het verzorgen van nieuwe smartphones, tablets en smartwatches en nog veel meer. Wij werken samen met bedrijven en ondernemingen van iedere grootte, van telecom operators, verzekeraars en dienstverleners tot individuele ondernemingen. Benieuwd naar wat Repear voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar onze zakelijke oplossingen.

Repear is dé compagnon in ‘Trusted’ backoffice voor persoonlijke elektronische voorzieningen. Wij ontzuren telecomoperators, verzekeraars, dienstverleners en individuele ondernemingen door processen over te nemen waar zij niet op zitten te wachten. Van probleemconstateringen, tot aan nieuwe of gerepareerde smartphones, tablet en smartwatches.

Om uw rust te kunnen waarborgen worden onze werkzaamheden uitsluitend uitgevoerd door gespecialiseerde monteurs die geen lagere ambitie hebben dan dag tot dag levering door inzet van slim en innovatieve software. Door deze basiskwaliteiten en het nakomen ervan is uit klantervaringen gebleken dat dit meer efficiënter, effectiever, maar ook kostenbesparend werkt.

Dit maakt ons een uniek en een geïntegreerd supportbedrijf voor verzekeraars, telco’s, overheden en andere dienstverleners.

Repear richt zich op het aanhoudend verbeteren van de wensen van de klant. Hiervoor ontwikkelen en introduceren wij doorlopend nieuwe innovaties naar onze klanten toe. 

Waarom bedrijven voor Repear kiezen

Wij zijn de eerste keuze voor veel grote en kleine bedrijven in Nederland, en specifiek rondom Amsterdam. Zo werken wij met Makro, HTC Group en meer. Geen wonder, Repear biedt namelijk veel voordelen ten opzichte van andere zakelijke smartphone reparatie services:

Professionele en gespecialiseerde monteurs

Wij geloven dat vakmanschap en vakkennis essentieel zijn als het gaat om zakelijke smartphone reparatie. Of u binnen uw bedrijf nou gebruik maakt van Apple’s iPhones of van Android toestellen zoals Samsung smartphones, wij hebben gespecialiseerde monteurs in dienst die echt alles weten van ieder toestel.

Zo kunnen wij niet alleen schermreparaties doen en software problemen oplossen, zelfs de meest complexe problemen zoals moederbord reparaties worden bij ons binnenshuis aangepakt. Hierdoor bent u er zeker van dat het probleem verholpen wordt.

Binnen 1 uur weer bereikbaar

Smartphone problemen komen nooit op een goed moment, dit geldt dubbel in de zakelijke wereld. Een gebarsten scherm, waterschade, smartphones die niet meer opstarten of zijn vastgelopen. Dit zijn allemaal problemen die wij dagelijks onder handen nemen.

Om onze telefoon reparatie zakelijk zo soepel mogelijk te laten verlopen zorgen wij ervoor dat onze zakelijke klanten binnen 1 uur een gerepareerde smartphone hebben die klaar is voor gebruik.

Mocht er sprake zijn van een uitzonderlijke reparatie die echt niet binnen 1 uur afgehandeld kan worden? Of heeft u direct een werkende smartphone nodig om weer met uw zaken verder te gaan? Repear verzorgt moderne leentoestellen waar u gebruik van kan maken. Op die manier hoeven uw zaken nooit stil te staan.

Vast contactpersoon

Een van de grote frustraties waar bedrijven mee te maken krijgen wanneer ze op zoek zijn naar telefoon reparatie zakelijk is het trage contact met de reparatieservice. Dit komt omdat het merendeel van de deze zaken niet beschikken over de capaciteit of kennis om bedrijven adequaat bij te staan.

Repear weet als geen ander hoe frustrerend dit is. Daarom werken wij niet alleen met de beste smartphone en telefonie specialisten van het land, wij wijzen voor iedere zakelijke klant een vast contactpersoon aan. Op deze manier weet u met wie u te maken heeft, en weet ons contactpersoon precies wat uw wensen zijn.

Alles op 1 factuur

Eén van de redenen dat Repear razendsnel groeit binnen de zakelijke sector is dat wij meedenken met de klant. Zo handelen we niet alleen razendsnel, we zorgen er ook voor dat het papierwerk zo overzichtelijk mogelijk is. Daarom leveren wij onze facturen geheel compleet, zodat u het totale kostenplaatje gemakkelijk op 1 factuur heeft staan.

Staffelprijzen

Repear is actief op de zakelijke en particuliere markt. Als zakelijke klant geniet u bij ons echter van vele extra voordelen. Zo bieden wij ondernemingen en organisaties speciale handelstarieven. U bent dus verzekerd van de beste service voor de laagste prijs.

Databehoud

Uw data is één van de belangrijkste bezitten van uw bedrijf. Daarom gaat Repear hier niet alleen heel zorgvuldig mee om, wij doen er ook alles aan om de data op uw smartphone te redden. Ongeacht hoe moeilijk de reparatie is, wij proberen altijd uw data te behouden. Op die manier raakt u nooit belangrijke gegevens kwijt en kunt u na de reparatie direct weer verder met waar u mee bezig was.

Digitale administratie

Eenvoudig | Gemak

Vast contactpersoon