Samsung Galaxy A42

De specialisten van Repear kunnen de mankementen van uw toestel verhelpen. Uw telefoon wordt uitsluitend gerepareerd met originele onderdelen voor:  

Kwaliteit

Garantie

Betrouwbaar

Reparatie Samsung Galaxy A42

Heeft u problemen met uw Samsung Galaxy A42 ? Dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om een nieuw toestel te kopen, maar dit is echter een duurdere oplossing dan het laten repareren van uw toestel. Kies er dan ook voor om uw toestel langs te brengen bij Repear. Wij zorgen ervoor dat uw vertrouwde Samsung Galaxy A42 weer werkt zoals het hoort. Onze reparaties worden uitsluitend uitgevoerd door onze specialisten met originele onderdelen. Heeft u problemen met uw toestel die niet meer onder de garantie vallen of niet worden gedekt? Kies dan voor zekerheid door voor Repear te kiezen, waar je standaard 18 maanden garantie krijgt! Wij zijn te vinden op de Sarphatistraat 65 in Amsterdam.

Scherm
€ 129,95
Batterij
€ 59,95
Dock/laadconnector
€ 59,95
Achterkant
€ 79,95
Volume- / trilknop
€ 54,95
Oor-speaker
€ 59,95
Selfie Camera
€ 99,95
Camera
€ 129,95
Lock-/vergrendelknop
€ 39,95
Waterschade (eigen risico)
€ 89,95
Software reparatie
€ 29,95
Solderen
n.t.b.

Samsung Galaxy A42 reparatie | Repear

De Samsung Galaxy A42 is één van de belangrijkste smartphones die uitgekomen is in de afgelopen jaren. Niet alleen was het een belangrijke stap voor het merk Samsung voor een nieuwe generatie telefoons, ook heeft het een nieuwe standaard gezet voor de gehele smartphone markt als het gaat om goede smartphones die meerdere jaren mee kunnen gaan.
Is uw Galaxy A42 gevallen en heeft het een barst in het scherm? Heeft het waterschade opgelopen ondanks de waterdichtheid? Werkt de oplaad connector niet meer naar behoren of heeft uw Galaxy A42 last van een ander probleem? Wij bij Repear kunnen u razendsnel helpen!
Kom langs bij onze winkel in Amsterdam of neem contact met ons op via mail, telefoon of Whatsapp.

Samsung reparatie kosten

Zelfs nu de Samsung Galaxy A42 al meer dan een jaar uit is, wordt het nog steeds gezien als één van de beste Android telefoons die op dit moment op de markt verkrijgbaar is. Het is dan ook zonde om uw toestel weg te doen wanneer het een defect of mankement heeft.

Repear biedt namelijk scherp geprijsde Samsung Galaxy A42 reparaties voor ieder probleem. Van gangbare ingrepen zoals een Samsung Galaxy A42 scherm reparatie tot gespecialiseerd werk aan het moederbord. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om de A42 onderhanden te nemen. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Samsung Galaxy A42 scherm reparatie
  • Batterij vervangen
  • Dock/laadconnector problemen
  • (Selfie) camera vervangen
  • Gebroken of kapotte behuizing reparatie/vervanging
  • Netwerkproblemen; Slechte WiFi, slechte ontvangst, microfoon problemen
  • En nog veel meer.

Hieronder vindt u onze prijzenlijst om een indicatie te bieden. Staat uw probleem hier niet tussen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Gegarandeerd goede en snelle service

Het geheim van Repear zit hem in de eenvoud van onze kernwaardes.

  • De beste kwaliteit en vakkennis.
  • Alleen originele onderdelen.
  • Snelle reparaties

En dit ziet u terug als u bij ons langskomt voor een Samsung Galaxy A42 scherm reparatie of reparatie voor een ander defect.

Wij zijn 10 jaar geleden begonnen met Repear omdat wij zagen dat veel andere telefoonreparatie winkels niet de kennis, service en kwaliteit in pacht hadden om klanten goed te helpen. Problemen die ’opgelost’ waren deden zich binnen een paar maand weer voor omdat het slecht geïnstalleerd was of er gebruik werd gemaakt van namaak onderdelen.

Repear heeft een nieuwe standaard gezet in de markt als het gaat om smartphone reparatie. Zo maken wij gebruik van originele onderdelen. Wij kopen speciale reparatie kits bij Samsung die bestemd zijn voor Samsung Galaxy A42 reparaties.

Daarnaast kennen onze monteurs de Galaxy A42 letterlijk van binnen en van buiten. Zodoende weten wij precies hoe een reparatie uitgevoerd moet worden. Hier zijn wij zo zeker van dat wij zelfs 18 maanden garantie bieden op onze reparaties. Dat is langer dan iedere andere service in Nederland.

Maar misschien nog wel het beste van Repear is onze snelheid. Veel van de dagelijkse reparaties die bij ons binnenkomen in de winkel kunnen wij binnen 1 uur afhandelen. Mocht het voorkomen dat uw reparatie langer dan 3 uur gaat duren (bijvoorbeeld in het geval van een hele specialistische of lastige ingreep waar simpelweg meer tijd in gaat zitten), dan krijgt u van ons een leentoestel mee. Repear zorgt ervoor dat u hoe dan ook bereikbaar blijft.

Kom persoonlijk langs bij onze winkel

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen met een Samsung Galaxy A42 scherm reparatie of andere vorm van reparatie? Neem contact met ons op via de mail, bel ons, plan een afspraak in via Whatsapp of kom bij ons langs aan de Sarphatistraat 65 in Amsterdam, op het Weesperplein. Onze contactinformatie is hier te vinden.

Haal & Breng telefoon reparatie Amsterdam

Is uw telefoon defect, gaat het niet meer aan, of zit er een barst in het scherm? Repear telefoon reparatie Amsterdam haalt uw smartphone veilig bij u thuis op, en brengt het binnen 3 uur gerepareerd en als nieuw bij u terug. Kosten: In veel gevallen gratis!
 
Hoe onze Haal & Breng service precies in elkaar zit zullen kunt u hier klikken om de tarieven en service zien. Ook in de avond. Wilt u gewoon dat uw smartphone direct opgehaald wordt in Amsterdam zodat u binnen 3 uur weer uw telefoon als nieuw heeft? Vul dan het formulier in, bel ons om een afspraak in te plannen of neem contact op via Whatsapp. Dan komt één van onze monteurs zo snel mogelijk bij u langs om uw smartphone op te halen.
 
Benieuwd naar onze algemene reparatie kosten? U vindt op deze pagina de prijzen van de meeste reparaties voor de meest gebruikte toestellen en merken.