Samsung

Heeft uw Samsung mobiel mankementen?  Maakt u zich dan geen zorgen! Onze specialisten op het gebied van Samsung lossen de problemen voor u op. Uitsluitend wordt er gebruik gemaakt van originele onderdelen voor:

Kwaliteit

Garantie

Betrouwbaar

Opgeleide specialisten repareren uw Samsung voor de beste prijs

Wanneer uw Samsung telefoon gebreken vertoont kunt u deze laten repareren bij Repear. Onze opgeleide specialisten zijn in staat om uw Samsung telefoon te repareren met behoud van data, zodat u geen belangrijke informatie verliest en vooraf geen back-up hoeft te maken. Daarnaast werken wij altijd met originele Samsung onderdelen. Met onze 18 maanden garantie en 24/7 WhatsApp klantenservice bent u verzekerd van de beste service voor de beste prijs. Bekijk de exacte prijzen van onze Samsung reparaties online in onze prijslijst en plan direct een afspraak in.

Gratis leentoestel terwijl u wacht op uw Samsung reparatie

Wij bij Repear Amsterdam begrijpen als geen ander dat uw telefoon onmisbaar is in het dagelijks leven. Daarom bieden wij u een gratis leentoestel aan wanneer onze specialisten uw Samsung telefoon repareren! Door deze service hoeft u zich geen zorgen te maken dat u tijdelijk onbereikbaar bent. Heeft uw Samsung telefoon mankementen en bent u benieuwd naar welke reparaties er mogelijk zijn? Op onze website staat een uitgebreid overzicht per type Samsung, inclusief bijbehorende prijzen. Ook wanneer u bij ons komt voor de meest voorkomende reparaties zoals schermreparatie en het vervangen van de batterij bent u bij Repear verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Speciale 1-uur service voor zakelijke Samsung reparatie

De speciaal opgeleide reparateurs van Repear staan ook klaar om uw zakelijke Samsung telefoon te repareren. Tijd is geld, dus lang wachten op uw Samsung reparatie is er daarom niet bij. Speciaal voor ondernemers en organisaties hebben wij daarom de 1-uur service in het leven geroepen. Binnen een uur is uw Samsung telefoon weer klaar voor gebruik, en kunt u onbezorgd weer aan de slag. Daarnaast profiteren ondernemingen en organisaties van onze speciale handelstarieven. Om onze service compleet te maken ontvangt u de gedane reparaties allemaal op 1 factuur, zodat het totale kostenplaatje van uw zakelijke Samsung reparatie overzichtelijk blijft.

Contact opnemen voor de Samsung reparatie service

Heeft u vragen over een mogelijke Samsung reparatie? Of over Repear zelf? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar +31 6 1856 3333. Stuurt u liever een e-mail? Dan kunt u e-mailen naar info@repear.nl Wij staan voor u klaar!