Over ons

Repear

Repear wilt graag zien dat u met volle plezier genot heeft van welk toestel dan maar ook. Denk hierbij aan een smartphone, tablet of uw smartwatch. Door onze kwaliteiten en ervaring graag te willen delen met onze klanten vindt er bij iedere reparatie, zowel van te voren als daarna, een onderzoek en testproces plaats om achteraf niet voor verassingen te staan. 

De specialisten van Repear beschikken over alle kwaliteiten wat betreft een smartphone, tablet en smartwatches. Door onze geruime kennis en ervaring van de afgelopen 10 jaar in te zetten voor de bezoeker kunnen wij u de beste ervaring geven, namelijk: geen zorgen en geen stress gedurende de reparatie. Dat wij uw zorgen ontnemen is een feit. Om de kwaliteit, service en vertrouwen te waarborgen werkt Repear altijd met originele onderdelen, zodat de kwaliteit van jouw geliefde smartphone, tablet en/of smartwatch behouden blijft.

Repear biedt alles onder 1 dak aan om niet hopeloos van de ene winkel naar de ander hoeven te gaan.
Dè reparatiestation voor al uw smartdevices in Amsterdam en Almere. Repear repareert al uw defecten en problemen aan uw Smartphone, Tablet en Smartwatch.

Waarom wij met Repear begonnen zijn

Smartphones hebben de afgelopen 10 jaar een gigantisch grote rol in het dagelijks leven gekregen. Van de leerling op school tot de interne communicatie van organisaties, iedereen is afhankelijk van mobiele technologie.

En waar deze technologie steeds belangrijker is geworden in ons leven, is de kwaliteit van reparatie services jammer genoeg niet meegegroeid. Te veel van deze zaken beschikken niet over de kennis, apparatuur en service om klanten op een goede manier te helpen. Het komt dan ook regelmatig voor dat ‘gerepareerde’ toestellen binnen enkele weken weer last hebben van dezelfde defecten.

Dit is waar wij met Repear verandering in willen brengen. Met onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde vakkennis kunnen wij onze klanten razendsnel helpen met hun smartphone, tablet en smartwatch problemen. Niet alleen kunnen wij bijna alle reparaties ter plekke uitvoeren, wij gebruiken hier louter en alleen originele onderdelen voor.

Wij zijn zelfs zo zeker van onze reparaties dat wij hier 18 maanden garantie op geven, meer dan ieder ander bedrijf.

Hoe wij te werk gaan

Alhoewel wij bekend staan om onze snelle afhandeling waarin wij de meeste telefoons binnen een uur weer werkend hebben, geloven wij in zorgvuldige te werk gaan. Daarom geven we iedere smartphone en apparaat dat bij ons binnenkomt een vooronderzoek. Op die manier weten niet alleen wij maar ook u precies waar u aan toe bent.

Zodra u akkoord gaat met onze analyse en prijsopgave zullen onze experts direct aan de slag gaan. Tijdens deze reparaties maken wij alleen gebruik van originele onderdelen. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van reparatie kits die wij rechtstreeks bij het smartphonemerk kopen. U bent er dan ook zeker van dat uw smartphone 100% aan uw reparatie-eisen voldoet.

Zodra de reparatie klaar is zullen wij het toestel met een speciaal antibacterieel schoonmaakmiddel onder handen nemen. Wij zullen vervolgens samen met u de reparatie doornemen, zodat u precies weet wat er gedaan is en wat u kunt verwachten.

Dit alles doen wij binnenshuis. Wij hoeven dus geen taken uit te besteden. Uw telefoon wordt niet weggestuurd naar andere bedrijven waardoor u langdurig uw toestel kwijt bent. In het uitzonderlijke geval dat een reparatie meer dan 3 uur zal duren bieden wij u altijd een simlockvrij leentoestel aan. U bent dus altijd bereikbaar.

Benieuwd hoe Repear te werk gaat en wat ons de eerste keuze maakt voor particulieren en bedrijven? | Lees hier meer of neem contact op.