iPhone 8

Apple reparaties uitgevoerd door onze specialisten op het gebied van Apple. Zij voeren deskundige reparaties uit met uitsuitend originele onderdelen voor:

Kwaliteit

Garantie

Betrouwbaar

Reparatie iPhone 8

Werkt uw iPhone 8 niet meer optimaal? Repear voert diverse reparaties uit voor uw toestel, denk aan een schermreparatie of batterijreparatie. We beschikken over specialisten die uw toestel weer optimaal kunnen laten functioneren. De meeste reparatie zijn binnen 1 dag al uitgevoerd, tevens bieden we scherpe prijzen. Tijdens de reparatie kunt u van ons een gratis leentoestel krijgen, zodat u geen moment niet bereikbaar bent. Uw data blijft behouden en u krijgt 18 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie. U kunt ons vinden in Amsterdam, vlakbij het Weesperplein aan de Sarphatistraat 65. Neem contact met ons op, zodat uw toestel snel gerepareerd kan worden!

Scherm
€ 99,95
Batterij
€ 59,95
Dock/laadconnector
€ 49,95
Thuisknop
€ 44,95
Volume- / trilknop
€ 49,95
Oor-speaker
€ 44,95
Selfie Camera
€ 34,95
Camera
€ 64,95
Behuizing
€ 179,95
Microfoon / Slecht Wifi / Slecht Netwerk
€ 39,95
Lock-/vergrendelknop
€ 39,95
Waterschade (eigen risico)
€ 89,95
Software reparatie
€ 29,95
Solderen
n.t.b.

iPhone 8 reparatie | Repear

Heeft u een iPhone 8 met schade of een defect? Zit er een barst in het scherm, laadt het moeilijk op, gaat het niet meer aan of gaat de accu niet zo lang meer mee? Dan kan Repear u helpen!
Wij zijn de iPhone 8 reparatie specialisten van Amsterdam en omstreken. Al meer dan 10 jaar helpen wij iedere dag klanten door hun kapotte telefoons om te toveren alsof ze nieuw van de fabriek komen. Benieuwd waarom wij de nummer 1 keuze zijn voor heel veel klanten in Amsterdam, zowel particulier als voor bedrijven? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Professionele reparatie met originele onderdelen

Wij geloven dat een goede reparatie alleen uitgevoerd kan worden door een specialist die de iPhone 8 als z’n eigen broekzak kent. Dusdoende zijn onze monteurs speciaal getraind in onderhoud en iPhone 8 reparatie in Amsterdam. U kunt dan ook bij ons terecht voor:

  • iPhone 8 scherm reparatie
  • Batterij vervangen
  • Dock/laadconnector problemen
  • (Selfie) camera vervangen
  • Gebroken of kapotte behuizing reparatie/vervanging
  • Netwerkproblemen; Slechte WiFi, slechte ontvangst, microfoon problemen
  • En nog veel meer.

Hieronder vindt u onze prijzenlijst om een indicatie te bieden. Staat uw probleem hier niet tussen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

iPhone 8 scherm reparatie in Amsterdam

De iPhones van Apple staan bekend om hun geweldige schermen. De kleuren, de resolutie en de kwaliteit van de afbeeldingen is ongeëvenaard binnen de smartphone wereld. Mocht uw scherm gebarsten zijn of niet goed meer werken dan hoeft u uw telefoon nog niet weg te doen. Wij repareren uw scherm namelijk vliegensvlug met originele onderdelen. Een iPhone 8 scherm reparatie bij ons in Amsterdam kost slechts €99,95.

Gegarandeerd goede en snelle service

Repear weet hoe belangrijk uw smartphone is. Daarom zorgen wij ervoor dat onze iPhone 8 reparatie niet alleen perfect uitgevoerd wordt, we werken ook zo snel en precies mogelijk zodat u weer snel gebruik kunt maken van uw telefoon. Dit houdt in dat wij vaak binnen 1 uur al klaar zijn met reparaties en ze bijna nooit langer dan 3 uur duren. Mocht u reparatie toch langer dan 3 uur gaan duren omdat het bijvoorbeeld een specialistische ingreep is, dan krijg u van ons natuurlijk een leentoestel zodat u gewoon bereikbaar blijft.

Veel klanten die bij ons langskomen voor een iPhone 8 scherm reparatie in Amsterdam wachten dan ook in de winkel totdat de reparatie klaar is. Anderen lopen een snel rondje door de binnenstad van Amsterdam. Heeft u speciale wensen, dan denkt Repear graag met u mee als het gaat om de reparatie van uw smartphone.

Misschien nog wel het mooiste van Repear is het feit dat wij op al onze reparaties ruim 18 maanden garantie geven. Dat klopt, wij geven anderhalf jaar garantie op de reparatie, of dit nu een iPhone 11 scherm reparatie, accu vervanging of een heel andere reparatie is. Op deze manier bent u er zeker van dat onze reparaties van uitsluitend de hoogste kwaliteit zijn.

Eén van de redenen waarom wij zeker zijn van de kwaliteit van onze reparaties is omdat wij alleen gebruik maken van originele Apple iPhone onderdelen. Wij gebruiken geen goedkope Chinese namaak onderdelen en alleen schermen, accu’s en andere delen die door Apple zelf gemaakt worden.

Behoud uw data, zelfs bij moeilijke reparaties

Werkt uw iPhone 8 niet meer goed, of gaat het helemaal niet meer aan? Geen zorgen, uw bestanden zijn waarschijnlijk te redden. Zelfs als de telefoon niet meer goed werkt kunnen wij van Repear vaak de gegevens behouden tijdens de reparatie. Omdat wij de iPhone 8 van binnen en buiten kennen weten wij waar we op moeten letten tijdens de reparatie van uw toestel. Uw foto’s, videos, bestanden, apps en contacten blijven veilig bewaard.

Kom persoonlijk langs bij onze winkel

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen met een iPhone 8 reparatie Amsterdam? Neem contact met ons op via de mail, bel ons, plan een afspraak in via Whatsapp of kom bij ons langs aan de Sarphatistraat 65 in Amsterdam, vlakbij het Weesperplein. Onze contactinformatie is hier te vinden.