iPhone 11 Pro

Apple reparaties uitgevoerd door onze specialisten op het gebied van Apple. Zij voeren deskundige reparaties uit met uitsuitend originele onderdelen voor:

Kwaliteit

Garantie

Betrouwbaar

Reparatie iPhone 11 Pro

De iPhone 11 Pro is een gebruikelijk toestel en beschikt zelfs over meerdere camera’s. Uiteraard kan het voorkomen dat uw toestel defecten ondervindt en gerepareerd dient te worden. We beschikken over opgeleide specialisten die vele defecten kunnen repareren voor scherpe prijzen. We maken  alleen gebruik van originele Apple onderdelen en geven op onze reparaties 18 maanden garantie. Tevens bieden wij u een leentoestel aan, waar u over kunt beschikken tijdens de reparatie. Heeft u nog vragen over Repear of over een mogelijke reparatie? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt uiteraard ook langs komen bij ons filiaal in Amsterdam aan de Sarphatistraat 65.

Scherm
€ 389,95
Batterij
€ 109,95
Dock/laadconnector
€ 89,95
Volume- / trilknop
€ 74,95
Oor-speaker
€ 69,95
Selfie Camera
€ 74,95
Camera
€ 129,95
Behuizing
€ 349,95
Microfoon / Slecht Wifi / Slecht Netwerk
€ 69,95
Lock-/vergrendelknop
€ 64,95
Waterschade (eigen risico)
€ 79,95
Software reparatie
€ 29,95
Solderen
n.t.b.

iPhone 11 Pro reparatie | Repear

De iPhone 11 Pro is in veel opzichten het paradepaardje van Apple. Dit toestel is het voorbeeld van alles wat de smartphonemarkt op dit moment te bieden heeft. Dankzij een geweldig scherm, camera, accu en processor kan dit toestel dan ook jarenlang meegaan.
Is uw iPhone 11 Pro gevallen, of heeft deze anderszins schade opgelopen? Dan hoeft u het toestel nog zeker niet weg te gooien. Wij van Repear zijn gespecialiseerd in iPhone reparatie in Amsterdam, en specifiek ook in iPhone 11 Pro reparatie.
Bij Repear zorgen wij ervoor dat u vaak binnen een uur al weer kunt genieten van een perfect werkende iPhone, zonder dat deze van een nieuw model te onderscheiden is. En dit alles doen wij natuurlijk voor de laagste prijs met alleen originele onderdelen. Of u nu een gebarsten scherm heeft of waterschade, wij helpen u graag verder.

iPhone 11 Pro reparatie kosten

Iedereen die een iPhone 11 Pro heeft gekocht of met een abonnement heeft gehaald kan beamen dat het een prijzige telefoon is. Het is dan ook een aankoop die u niet graag kwijt wilt raken. Veel klanten die bij ons langskomen zijn echter bang dat hun iPhone reparatie al snel richting de duizend euro zal lopen.

Dat is echter niet het geval! Bij Repear geloven we dat iedereen moet kunnen genieten van een goed werkende iPhone zonder schade of mankementen. Onze gespecialiseerde monteurs kunnen alle problemen oplossen en hoeven niets uit te besteden. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden, en dit ziet u terug in onze prijzen.

U kunt bij ons terecht voor:

  • iPhone 11 Pro scherm reparatie
  • Batterij vervangen
  • Dock/laadconnector problemen
  • (Selfie) camera vervangen
  • Gebroken of kapotte behuizing reparatie/vervanging
  • Netwerkproblemen; Slechte WiFi, slechte ontvangst, microfoon problemen
  • En nog veel meer.

Hieronder vindt u onze prijzenlijst om een indicatie te bieden. Staat uw probleem hier niet tussen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Gegarandeerd goede en snelle service

Repear gelooft in een goede en snelle service. Wij hebben zelf eerstehands ervaren hoe slecht sommige telefoonreparatie winkels te werk gaan. Het probleem dat opgelost zou moeten zijn blijkt na een maand weer terug te komen, of men veroorzaakt alleen maar nieuwe problemen.

Daarom zijn we al meer dan 10 jaar geleden met Repear begonnen, niet alleen om de beste experts in en om Amsterdam bij elkaar te brengen maar ook om onze klanten de scherpste prijs met de beste service te kunnen bieden.

Wij zetten dan ook graag die extra stap om ervoor te zorgen dat uw reparatie geheel perfect verloopt. Zo werken wij met originele iPhone onderdelen van Apple en niet met namaak of zogenaamde ‘off-brand’ onderdelen. Omdat deze onderdelen geplaatst worden door specialistische monteurs zijn wij er dan ook zeker van dat een iphone reparatie bij ons in Amsterdam feilloos zal zijn. Wij bieden dan ook 18 maanden garantie op onze reparaties. Dat is langer dan elke andere service! Mocht de reparatie in de komende 18 maanden toch ergens fouten tonen, dan zullen wij dit direct vervangen of repareren. Dat is de service en kwaliteit die je kan verwachten van de beste reparatieservice van Nederland.

Repear geeft u een leentoestel

Wanneer u bij ons komt voor een iPhone 11 Pro reparatie kunnen wij bijna altijd direct helpen. Vaak kunt u binnen 1 uur alweer buiten staan met uw iPhone 11 die als nieuw werkt. Mocht het voorkomen dat een reparatie langer dan 3 uur duurt, dan bieden wij u een leentoestel aan. Op die manier kunt u gaan en staan waar u maar wilt, maar blijft u altijd bereikbaar.

Kom persoonlijk langs bij onze winkel

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen met een iPhone 11 Pro reparatie? Neem contact met ons op via de mail, bel ons, plan een afspraak in via Whatsapp of kom bij ons langs aan de Sarphatistraat 65 in Amsterdam, vlakbij het Weesperplein. Onze contactinformatie is hier te vinden.