iPhone 12 Pro

Apple reparaties uitgevoerd door onze specialisten op het gebied van Apple. Zij voeren deskundige reparaties uit met uitsuitend originele onderdelen voor:

Kwaliteit

Garantie

Betrouwbaar

Reparatie iPhone 12 Pro

Het model van Apple met de nieuwe Lidar scanner is de  iPhone 12 Pro met ongekende features. Helaas kan het voorkomen dat u uw iPhone heeft laten vallen, dat er water bij is gekomen of dat er ergens een defect is ontstaan. Breng uw iPhone 12 Pro naar Repear en onze opgeleide specialisten repareren uw toestel tegen aantrekkelijke prijzen. Onder onze service valt het volgende: 18 maanden garantie op de reparatie, alleen het gebruik van originele Apple onderdelen, behoud van al uw data en een gratis leentoestel tijdens de reparatie. Hierdoor bent u van alle gemakken voorzien en verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. We zijn te vinden aan de Sarphatistraat 65 in Amsterdam, vlakbij het Weesperplein. Kom langs bij Repear en vraag naar de mogelijkheden voor uw defecte iPhone 12 Pro. We helpen u graag!

Scherm
€ 419,95
Batterij
€ 99,95
Dock/laadconnector
€ 84,95
Volume- / trilknop
€ 74,95
Achterkant glas
€ 109,95
Selfie Camera
€ 84,95
Camera
€ 129,95
Behuizing
€ 349,95
Microfoon / Slecht Wifi / Slecht Netwerk
€ 69,95
Lock-/vergrendelknop
€ 64,95
Waterschade (eigen risico)
€ 79,95
Software reparatie
€ 29,95
Solderen
n.t.b.

iPhone 12 Pro reparatie | Repear

De iPhone 12 Pro markeerde een belangrijk punt in de ontwikkeling van smartphones bij Apple. Het was het eerste model dat gebruik maakt van de nieuwe beeldschermtechnologie, en Touch-ID vervangt met Face-ID. Het is zonder twijfel de grootste stap in smartphone innovatie sinds de ontwikkeling van de allereerste iPhone.
Alhoewel de iPhone 12 Pro nu niet meer het nieuwste model is van Apple, is het nog zeker een belangrijk toestel. Het kan namelijk zonder moeite nog jarenlang meegaan en geweldige kwaliteit leveren in zowel foto’s als gebruiksgemak.
Is jouw iPhone 12 Pro kapot, is het scherm gebarsten, gaat het niet meer aan, of heeft u last van een ander defect? Repear kan u helpen!

Professionele reparatie met originele onderdelen

Onze Apple specialisten kennen de iPhone 12 Pro letterlijk van binnen en van buiten. Zo kunt u bij ons terecht voor ieder probleem omtrent uw iPhone 12 Pro. Denk hierbij aan:

  • iPhone 12 Pro scherm reparatie
  • Batterij vervangen
  • Dock/laadconnector problemen
  • (Selfie) camera vervangen
  • Gebroken of kapotte behuizing reparatie/vervanging
  • Netwerkproblemen; Slechte WiFi, slechte ontvangst, microfoon problemen
  • En nog veel meer.
  • Achterkant glas vervangen 

Hieronder vindt u onze prijzenlijst om een indicatie te bieden. Staat uw probleem hier niet tussen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

iPhone 12 Pro scherm reparatie in Amsterdam

Iedere iPhone 12 Pro bezitter kan dit beamen, het scherm van deze smartphone is fenomenaal. De resolutie, de kwaliteit en het kijkplezier zijn niet te evenaren. En alhoewel dit scherm gemaakt is van een erg stevig type glas is het jammer genoeg wel kwetsbaar voor barsten, krassen en andere schade.

Is dit u overkomen? Dan helpt Repear u om uw telefoon weer in oude glorie te herstellen. Wij zijn namelijk de specialist als het gaat om iPhone 12 Pro scherm reparatie in Amsterdam en omstreken.

Gegarandeerd goede en snelle service

Wij bij Repear vinden dat een goede en snelle iPhone 12 Pro reparatie de standaard is. Daarom zetten wij graag die extra stap om uw reparatie perfect te laten verlopen.

Bij ons werken dan ook gespecialiseerde monteurs voor Apple iPhones die precies weten wat er komt kijken bij een iPhone 12 Pro reparatie. Doordat zij precies weten wat ze doen kunnen wij heel snel de oorzaak van een probleem vaststellen en repareren.

Moeten onderdelen vervangen worden, zoals bijvoorbeeld het geval is bij een iPhone 12 Pro scherm reparatie bij ons in Amsterdam, dan maken wij hier alleen gebruik van originele onderdelen van Apple. Wij werken niet met namaakproducten of onderdelen van derden.

Wij zijn zelfs zo zeker van de kwaliteit van onze reparaties dat wij maar liefst 18 maanden garantie bieden op reparaties die wij uitvoeren. Dat klopt, mocht in 18 maanden tijd blijken dat bijvoorbeeld de scherm reparatie niet goed is uitgevoerd, dan zullen wij dit direct afhandelen.

Repear geeft u een leentoestel

Bijna alle iPhone 12 Pro reparaties worden bij ons binnen een uur gedaan. In het zeldene geval dat uw smartphone een grote reparatiebeurt nodig heeft wat langer dan 3 uur duurt krijgt u van ons een leentoestel aangeboden. Hier past uw simkaart in waardoor u direct weer bereikbaar bent. Dat is wel zo fijn in een wereld waar de smartphone haast niet te missen is.

Behoud uw data, zelfs bij moeilijke reparaties

Uw telefoon is waarschijnlijk een belangrijk middel in uw leven. Er staan veel foto’s op met sentimentele waarde, belangrijke contactgegevens en andere essentiële bestanden. Wij doen er dan ook alles aan om de data op uw toestel te behouden.

Onze monteurs hebben dermate veel kennis van o.a. de iPhone 12 Pro dat wij zelfs reparaties aan het moederbord en het geheugen uit kunnen voeren. Als de data op uw telefoon enigszins terug te vinden is zullen wij dit behouden op uw toestel.

Kom persoonlijk langs bij onze winkel

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen met een iPhone 12 Pro reparatie? Neem contact met ons op via de mail, bel ons, plan een afspraak in via Whatsapp of kom bij ons langs aan de Sarphatistraat 65 in Amsterdam, vlakbij het Weesperplein. Onze contactinformatie is hier te vinden.