Apple

Apple reparaties uitgevoerd door onze specialisten op het gebied van Apple. Zij voeren deskundige reparaties uit met uitsuitend originele onderdelen voor:

Kwaliteit

Garantie

Betrouwbaar

Apple reparatie service tarieven

Wanneer uw Apple Iphone aan reparatie toe is kunt u deze langsbrengen voor reparatie bij Repear. Onze opgeleide specialisten zijn in staat om uw Apple telefoon te repareren met behoud van data, zodat u geen belangrijke informatie verliest en vooraf geen back-up hoeft te maken. Daarnaast gebruiken wij bij de Apple reparatie service alleen gebruik van originele Apple onderdelen. Bent u benieuwd naar de tarieven voor uw Apple reparatie? Op onze pagina kunt u alle Apple reparatie prijzen terugvinden. In het overzicht staat de prijs per iPhone-model en per reparatie vermeld, zodat u altijd van tevoren op de hoogte bent van de kosten van uw Apple reparatie.  

Apple telefoon repareren kosten

De kosten van uw Apple reparatie verschillen per onderdeel. Om alle tarieven voor Apple reparaties in te zien gaat u op de website naar ‘prijzen’ en klikt u vervolgens op ‘Apple’. Op de tarievenpagina kunt het model van uw Apple iPhone opzoeken. In de kolom onder het model van uw Apple telefoon staan alle Apple reparatie prijzen: van populaire reparaties zoals het vervangen van de thuisknop, oor-speaker, batterij of het scherm tot aan de grotere reparaties zoals waterschade of het vervangen van de behuizing. Voor Apple reparaties voor de beste prijs bent u bij Repear aan het juiste adres!

Apple reparatie service Amsterdam of Almere

Met de Apple reparatie service van Repear bent u met onze 18 maanden garantie en 24/7 Whatsapp klantenservice verzekerd van de beste service voor de beste prijs. Kom voor Apple reparaties langs in Amsterdam of Almere om uw Apple telefoon direct te laten repareren. Terwijl wij uw Apple telefoon repareren krijgt u van ons een leentoestel mee. Voor zakelijke klanten hebben wij een extra Apple reparatie service, namelijk de 1-uur service. Zo bent u niet lang onbereikbaar en kunt u snel weer aan de slag.